We geven workshops en doen artistiek onderzoek op eigen initiatief, op aanvraag en in opdracht.

Absoluut, we staan open voor samenwerkingen en uitnodigingen.

In overleg organiseren wij een op maat gemaakt project of workshop. Deze gaat in op vraagstellingen ‘at stake’.

Onze brede achtergrond in beeldende kunst, muziek, performance, filosofie, ethiek, kunstgeschiedenis en onderwijs stelt ons in staat om verschillende kunstvormen te combineren.
Samen creëren we installaties, performances, en workshops.
Voor voorbeelden van eerder werk, zie onze projecten.

Jazeker. We hebben een nauwe samenwerking met Klaar van der Lippe in veel van onze projecten.

Maar ook voor het project Studio Herinner werken we samen met een grote groep kunstenaars, wetenschappers, marketing specialisten en andere partijen. Binnenkort is hier meer over te vinden op deze website.

Ook dat! Als je je kan vinden in onze projecten, voel je vrij om langs te komen in ons atelier voor een kennismaking.

Ook als je op zoek bent naar een stage ben je welkom om contact op te nemen 🙂

We werken in ons atelier op de Stedekestraat 59 in Tilburg. We werken ook op locatie (Zoetermeer, Boxtel, Rotterdam, Nijmegen, Groningen… etc) aan diverse site-specifieke projecten of projecten in de openbare ruimte. Ook zijn we te vinden op hogescholen voor workshops. En soms ook in de natuur (Sallandse Heuvelrug).

We doen artistiek onderzoek naar onderwerpen als de omgevingswet en participatie, vakantie en ontspanning, klimaat en toekomst, de wooncrisis, verhoudingen tussen praktijk en theorie, CO2-uitstoot, en kernenergie. Onderwerpen die allemaal ons leven in het nu en de toekomst beïnvloeden. Onze werkmethodes bestaan uit recyclen, bouwen, schrijven, spreken, ontwerpen, naaien, bewegen, schilderen, bevragen, makend denken en denkend maken. We vinden het belangrijk om procesmatig te werken (niet incidenteel), het experiment aan te gaan en zorg te dragen voor alles wat we produceren.

Neem dan even contact met ons op 🙂