YAFF | Ritme van de stad
15733
page-template-default,page,page-id-15733,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Ritme van de stad

Op uitnodiging van de gemeente Bergen op Zoom organiseerde we een workshop. Consultancy Bureau Bram organiseerde een gemeentelijk traject om na te denken over de toekomst van Bergen op Zoom. Na een aantal sessies hadden de deelnemers reeds beeld, tekst, geluid samengebracht en gecategoriseerd, na hun eerste opdracht om een ‘Subjectieve Atlas’ te maken van de omgeving. Dit bracht ze verduidelijkingen maar ook meer vragen. Aan ons is gevraagd: hoe komt de groep met deze informatie tot een concrete formulering van het probleem?

In onze workshop stond het concreet maken van ‘het conflict’ centraal. De basis is het uiteenzetten van het vraagstuk of probleem. Waar draait het eigenlijk om? Wat is de kern? Hoe verhoudt je je tot dit conflict? Het gaat hierbij niet om het vinden van een oplossing. Samen met de groep doken we in de problematiek en gaven we interactieve begeleiding aan het proces.