YAFF | Conflicts matter
15224
page-template-default,page,page-id-15224,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Conflicts matter

De workshop start met het formuleren van eigen voorwaarden door de deelnemers. Dit kan iets groots zijn zoals financieel onafhankelijk zijn, of iets kleins zoals een avond vegetarisch eten.

 

Met de verworven voorwaarden wordt de groep meegenomen naar verschillende locaties: een treinstation, natuurgebied, winkelcentrum of een industriegebied. Deze locaties worden aan de hand van de eigen voorwaarden geanalyseerd en er wordt gezocht naar momenten waarop de voorwaarden van de betreffende context met de eigen voorwaarden in conflict komen.

 

Deze conflicten worden vervolgens visueel gemaakt, waarbij niet geprobeerd wordt tot een oplossing te komen. Op locatie wordt ook al gestart met het opzetten van een presentatie. De vorm van de presentatie is vrij: dit kan een beeld zijn, een performance, een lied of een eigen invulling. De presentatie wordt met elkaar gedeeld.